top of page

Mökki kokonaisuudessaan koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, päämökistä ja aitasta.
Vakiona vuoteita on kuudelle henkilölle. Lasten lisävuode tai  häkkisänky on mahdollista pyydettäessä sijoittaa aittaan. Päämökissä on vuodesohva, josta saa n. 120 x 180cm mittaisen lisävuoteen. Peittoja ja tyynyjä on kahdeksalle. Mukavinta mökillä on asustaa kuuden hengen ryhmässä.

Talviaikana 1.12.-30.4. aitta ei ole käytössä ja vuokrattava on vain päämökki. Tällöin mökillä on mukavinta olla kaksin tai kolmestaan.

Päämökki

Makuuhuone kahdella sängyllä, jotka halutessaan voi yhdistää parivuoteeksi. Olohuone, jossa vuodesohva, keittiö (tupakeittiö), pesuhuone ja sauna. Iso terassi.

Sähkölämmitys, vesiosuuskunnan vesi ja viemäri.

Keittiöstä löytyy kaikki astiat ruoanlaitosta ruokailuun, jää-/pakastinkaappi, kahvin- ja vedenkeittimet, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, sähköhella ja astianpesukone.

Saunassa puulämmitteinen kiuas. Pukuhuoneeseen ja siitä edelleen pesuhuoneeseen ja saunaan on oma sisäänkäyntinsä terassilta. WC on pesuhuoneen yhteydessä.

Nukkuma-aitta

Sähkölämmitys. Kesällä ihanan viileä paikka nukkua! Kaksi 80x200 sänkyä, jotka voi myös yhdistää parisängyksi, sekä kerrossänky (90×200). Tähän tilaan on mahdollista saada lisävuode tai häkkisänky 0- 4 -vuotiaalle.

Toisessa huoneessa kesäkausina lisäksi TV.

Piha, ranta ja järvi

Pihakeinu, puutarhakalusteet kuudelle, kaasugrilli, tulisija rannassa, vene ja laituri. Lapsiystävällinen kahluuranta. Laiturin päässä syvyys n. 2 m.

Pihassa myös liiteri- ja varastorakennus.

Kuhajärvissä on puhdasta, kirkasta vettä. Syvimmällä kohdalla pohja tulee vastaan 36 metrissä.

Järvestä saa mm. ahventa, haukea, lahnaa ja siikaa. Mato- ja pilkkiongintaan ei tarvita lupia. Heittokalastukseen tarvitaan valtion kalastonhoitomaksu. Luvat voit ostaa täältä: kalastusluvat

Pyydysten pitämiseen tarvitaan Harhalan osakaskunnan lupamerkit. Niitä myy paikallinen ravintoja Vihtahousu Haavistontiellä, Vihtavuoressa.

bottom of page